Nikon AF-S 58mm f1.4G er landet

I midt oktober sidste år lancerede Nikon deres 58mm f1.4 objektiv – det ypperste indenfor optisk design. Med rødder tilbage fra analog dagene og det berømte Noct-NIKKOR objektiv. Dette nye G objektiv er en ægte efterfølger til dette objektiv, nu optimeret til enorm høj opløsning, og med fokus på en fantastisk baggrundssløring – bokeh.

Vi oplevede Nikon ambassadøren Morten Rygaard skyde med dette objektiv på Fotomessen i Forum, og har sidenhen ventet på at få et eksemplar til test. I dag var så dagen, og hvad er mere naturligt end at prøve det af på Nikon Df, som vi i også har til test. Selvfølgelig skal objektivet også på et kamera i 8-serien, da opløsning her betyder noget, og man virkelig kan komme tæt på pixels.

Nikon AF-S NIKKOR f/1.4G er absolut topklasse G-optik, og prisen afspejles også af dette. Den vejledende udsalgspris er 13.995 kroner. Objektivet leveres med modlysblænde og etui.

Er der noget du kunne tænke dig vi skød med 58mm’eren? Så skriv gerne en besked, en mail, på Facebook, så vil vi forsøge at opfylde dit ønske!