Sælg dine billeder på 500px.com

Stocksites og lignende, kender de fleste nok, som steder man enten køber eller sælger billeder til en billig penge. Det gigantiske 500px.com tilbyder nu noget tilsvarende. 500px er et billedsite, hvor du også i lang tid har haft salgs og købsmuligheder, men udbyttet har langt fra været noget at skrive hjem om.

Med deres nyeste tiltag Prime ændrer man lidt på det, og tilbyder nu sælger 30 procent af salg, lige meget måden billedet er solgt på, altså licenstype osv. Er det så fair? De fleste vil uden tvivle svare nej, og ser man kommentarer fra fotografer på 500px blogindlæg omkring Prime, så føler de absolut heller ikke det er i nærheden af godt nok. Jeg mener dog heller ikke at Prime skal ses som et sted for den professionelle fotograf, men mere for dem der syntes det bare er sjovt ind imellem at få lidt kroner for deres værker.

Du kan selv læse mere om Prime her, og besøge siden her.

  • Nana Hee

    Jeg ville da blive ked af det hvis nogen købte et af mine fotos via 500px (ikke at jeg tror det sker). Håber de gør køber opmærksom på at det ligger i en for lav opløsning. Men tænker at folk selv kan regne det ud det ikke er til salg på den måde hvis der er logo på

  • Pingback: 500px Prime giver nu 70% af fortjeneste til fotografen | 200mm()